mandag-fredag8:30 - 15:00Ring oss22 44 44 40

Rådgivning før synskirurgi


Har du planer om synsoperasjon for å slippe briller/kontaktlinser? Eller har du ønsker om å korrigere synet men plages av tørre øyne og er bekymret for komplikasjoner?

Daglig blir mange nordmenn operert for grå stær i det offentlige helsevesen eller får korrigert alderssyn (RLE/Presbyond) eller nærsynthet/langsynthet/skjeve hornhinner (cTEN/FS-LASIK/Relex Smile) på private øyeklinikker. Imidlertid opplever enkelte irritasjonsplager over lang tid postoperativt. Dessverre er det også pasienter med anlegg for tørre øyne som aldri burde vært operert som opplever kroniske plager i form av tørrhet, irritasjonsplager, smerter, rennende øyne eller lysømfintlighet.

Tørreøyneklinikken kan gi deg en uavhengig preoperativ vurdering og veiledning. Dr. Ræder har flere års erfaring som laserkirurg for Synslaser Kirurgi og tørre øyne-konsulent for Memira og kan tilby en grundig preoperativ vurdering mht. tørre øyne, og evt. forbehandling for å optimalisere resultatet. Øyelege Ræder er også én av flere øyeleger i Norge som selv har latt seg laseroperere.


Tørre øyne, synslaser, Sten Ræder

Bilde: Øyelege Ræder laseropereres av dr. Sven Asp i 2015.HVA ER TØRRE ØYNE?

Tørre øyne er én av de vanligste årsakene til at man oppsøker øyelege.


HAR DU TØRRE ØYNE?

Ta testen og se om du har tørre øyne.


BESTILL TIME

Bestill time hos oss i dag!


tørre øyne, Thealoz Duo
tørre øyne, Santen
tørre øyne, meibografi
tørre øyne, HyloGel, HyloComod
tørre øyne, AMWO, øyemaske
tørre øyne, øyemaske, TheraPearl

© Copyright - Tørreøyneklinikken AS. All rights reserved.